int(778)

We want you

Business Controller

Uitdagende functie voor een hands-on Business Controller die vanuit zijn finance achtergrond de financiele bedrijfsvoering van het ingenieursbureau in goede banen kan leiden in een tijd waarin de organisatie hard groeit en haar nieuwe ambities wil waarmaken.

Bedrijf
Nobleo Technology is een ingenieursbureau met uitzonderlijke kwaliteiten: ruim 60 specialisten die hoog-complexe, technologische projecten (intelligente en autonome systemen) realiseren voor een groot scala aan opdrachtgevers. Nobleo: Noblesse oblige, talent verplicht!

De komende jaren wil Nobleo een grote groei doormaken als bedrijf, hiermee zal de complexiteit van de bedrijfsvoering toenemen. Op financieel vlak is er behoefte aan sturing , uitvoering en begeleiding van medewerkers.

Functie
Aan jou als Business Controller de taak om samen met het MT (bestaande uit twee directieleden) de organisatie mee te nemen in de gewenste richting en de verdere ontwikkeling als ingenieursbureau te voltooien. Het betreft een stevige positie met een zeer brede verantwoordelijkheid. Denk daarbij aan de volgende aandachtsgebieden:

  • Financial Planning & Control:
    • voor- en nacalculatie, grip op resultaat, optimaal subsidiebeleid, liquiditeitsmanagement
    • verantwoordelijk is voor de juistheid en volledigheid van de financiële administratie
    • bereidheid om tevens de dag dagelijkse zaken op te pakken op financieel gebied.
  • Operationeel management: inrichten primaire processen, kwaliteitsstandaarden, klant-support en algemeen operationeel support ( nice to have)

 

Profiel
We zoeken een krachtige business controller die stevig in zijn schoenen staat. Je hebt minimaal 5 ervaring als controller. Je steekt graag zelf de handen uit de mouwen en kunt een organisatie vanuit haar fundament verder uitbouwen en weet het MT daarin mee te nemen.

Jouw expertise ligt vooral op controlling vlak, waarbij je vooral vooruit kijkt naar de toekomst. Maar tevens de hedendaagse financiële zaken beheert. Voor deze functie zoeken we iemand die naast ervaring als (business) controller, ook de verantwoordelijkheid voor de algemene financiele bedrijfsvoering kan en wil dragen. Een bovengemiddelde interesse in techniek en kennis van subsidies zijn belangrijk in deze functie. Natuurlijk spreek je prima Engels.

Aanbod
Een passend arbeidsvoorwaardenpakket, waarover meer kan worden gedeeld tijdens een persoonlijk gesprek.

Een werkomgeving met een professionele uitdaging en een familiaire sfeer, waar ‘samen de klus klaren’ het belangrijkste is in een inspirerende, modern ingerichte werkomgeving. De Nobleo medewerkers zijn gepassioneerde technische specialisten die gedreven, verbindend en ondernemend te werk gaan en voor elkaar klaar staan. Ga je samen met ons deze uitdaging aan?

Aanbod
Indien interesse en/of vragen , kun je contact opnemen met Gerrit Dijkhoff (CEO); gerrit.dijkhoff@nobleo.nl of 06-53322303

Location: Eindhoven

Are you interrested? Apply now!

Please fill out the application form.
All fields are required fields. Acquisition to this vacancy is not appreciated!

Business Controller